Elisete Varandas

Eurest

Nutricionista Especialista em Alimentação Coletiva e Restauração (0386N), Licenciada pela Faculdade de Ciencias da Nutrição e alimentação da Universidade do Porto e Técnica Superior de Saúde e Segurança no Trabalho.
Membro da Direção da Qualidade da Eurest Portugal desde o ano 2000, teve o seu inicio profissional associada à Coordenação de unidades Eurest Portugal HSE no segmento hospitalar, foi responsável pela Unidade Central de Produção de refeições em Sistema Cook-Chill (unidade com a capacidade de produção de 15 000 refeições dias).
É atualmente responsável pela Coordenação e Gestão de projetos da área de Sustentabilidade e Ambiente na Eurest Portugal, Gestão de estágios a nível Nacional, Coordenação e Gestão de projetos na União Europeia e Membro da Equipa de Gestão de Crise da Eurest.


Nutritionist Specialist in Collective Food and Catering (0386N), Licensed by the Faculty of Nutrition and Food Sciences of the University of Porto and Superior Technician in Health and Safety at Work.
Member of the Quality Management of Eurest Portugal since 2000, he began his professional career associated with the Coordination of Eurest Portugal HSE units in the hospital segment, was responsible for the Central Meal Production Unit in the Cook-Chill System (unit with the capacity to production of 15,000 meals a day).
She is currently responsible for the Coordination and Management of projects in the area of Sustainability and Environment at Eurest Portugal, Entry Management at a National level, Coordination and Management of projects in the European Union and Member of the Crisis Management Team at Eurest.